OVER MIJ

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg

Mijn naam is Nancy Bax, woonachtig in Voorhout en moeder van twee studerende kinderen. Ik wil niets liever dan mijn ervaring en opgedane kennis delen met mensen en organisaties door adviseur of coach te zijn voor werkgevers en werknemers of als project- of interim manager voor de organisatie aan de slag te gaan. Ik ben een no-nonsense type en niet bang voor een uitdaging.

Vanuit een brede werkervaring en een doelgerichte, praktische instelling ben ik snel in staat een analyse te maken, de juiste interventies in te zetten en structuur aan te brengen. Hierbij lever ik hoge kwaliteit en worden ethische normen gehanteerd, met een focus op oplossingen in lijn met de bedrijfsstrategie en doelstellingen.

Ik krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten, hen te helpen en daarbij zelf nieuwe dingen te leren. Daarbij pas ik mij gemakkelijk aan mensen en organisaties aan en heb ik een constante focus op verbetering met als doel een win-win situatie voor iedereen.

Kernkwaliteiten:

  • Samenwerking, communicatie, onderhandeling en interpersoonlijke vaardigheden;
  • Coaching en faciliterende vaardigheden, zakelijk en menselijk inzicht, in staat om invloed uit te oefenen op alle niveaus;
  • Projectmanagement – en organisatorische vaardigheden: in staat chaos te veranderen in een goed georganiseerde structuur.
  • Vermogen om met ambiguïteit om te gaan, beslissingen te nemen en resultaten te behalen in een snel veranderende omgeving.

nl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish