PROJECT MANAGEMENT

Getting things done!

In zowel kleinere als grote(re) organisaties blijven projecten vaak liggen. Wanneer u doorgaat met wat u deed, dan zullen resultaten hetzelfde blijven. Wilt u dat zaken veranderen binnen uw organisatie, dan moet u dit anders gaan aanpakken.

Een externe project manager kan projecten, lastige dossiers of veranderingstrajecten in de organisatie uit handen nemen. Als u wilt dat zaken op een persoonlijke en pragmatische manier worden opgepakt en afgerond, dan ben ik de juiste persoon.

Projecten en thema’s

  • Het voorbereiden van en begeleiden bij reorganisaties;
  • Het opzetten, begeleiden en/of managen van performance – en verzuimdossiers;
  • Werving (van advertentie tot contract) en inductie nieuwe medewerkers;
  • Het ontwikkelen van competentie catalogus en functieomschrijvingen;
  • Het ontwikkelen van een personeelshandboek en/of beleid.
  • ……

Wat mag je verwachten?
Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u een voorstel met daarin de aanpak, een tijdslijn, de verwachte tijdsinvestering en daaraan gerelateerde kosten. Afhankelijk van de opdracht zal tijdens het project worden samengewerkt met betrokken collega’s/medewerkers om een goed resultaat te kunnen realiseren. De insteek voor ieder project is het perspectief dat altijd alles beter of efficiënter kan.

Wat levert het je op?
Door een zelfstandige in te huren heeft een organisatie geen vaste personeelskosten, verplichtingen en verantwoordelijkheden en is er flexibiliteit qua inzetbaarheid in dagen. Kortom: Resultaten zonder vaste lasten met duidelijke omschreven opdracht en resultaat.

nl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish