INTERIM MANAGEMENT

“Als u iets gedaan wil krijgen, geef de klus aan iemand die het druk heeft."- Scott Parker.

Interim management is in de eerste plaats het zorgen voor de continuïteit van de dagelijkse operatie. Daarbij is het een samenspel van adviseren, sparren, coachen en project management.

Voor een organisatie is het een mogelijkheid om verlof of onderbezetting op te vangen of om tijdelijk extra capaciteit in huis te halen en de dagelijkse operationele processen onder de loep te nemen of grote veranderingen te begeleiden.

Met een brede werkervaring in verschillende functies, ben ik inzetbaar voor interim opdrachten binnen zowel HR als management.

Wat mag je verwachten?
Om zo spoedig mogelijk effectief en succesvol te kunnen zijn is het van belang de betrokken collega’s te spreken in de eerste weken en daarmee te checken of men volledig is geïnformeerd en betrokken is.

Door ervaring in diverse functies en teams pas ik mij gemakkelijk aan mensen en organisaties aan. Door opgebouwde kennis en een doelgerichte, praktische instelling ben ik snel in staat een analyse te maken en de juiste interventies in te zetten met als doel mensen in hun kracht en/of in beweging te zetten.

De toegepaste stijl is een mix van empathie en zakelijkheid: rekening houden met mensen en omstandigheden zonder de gestelde doelen en het eindresultaat uit het oog te verliezen. Alles kan altijd beter of efficiënter waarbij het uitgangspunt altijd een win-win situatie is.

Wat levert het je op?
Door een zelfstandige in te huren heeft een organisatie geen vaste personeelskosten, verplichtingen en verantwoordelijkheden en is er flexibiliteit qua inzetbaarheid in dagen. Kortom: Resultaten zonder vaste lasten met duidelijke omschreven opdracht en resultaat.

       
nl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish