COACHING

Mensen zijn niet lastig, mensen zijn verschillend. Dat is best lastig.

Coachen is sparren en spiegelen, mensen helpen hun zelfkennis te vergroten en stimuleren, in oplossingen te denken en buiten kaders te treden. Als persoon zal ik je op een positief confronterende en doortastende manier aan het denken zetten.

Soorten coaching
  • Werk- en stress management: omgaan met je collega’s, werk en werkdruk, feedback, etc.
  • Management coaching: mensen managen, motiveren en in hun kracht zetten;
  • Loopbaanoriëntatie: zoektocht naar en sparring over een te nemen beslissing;
  • Teamcoaching: samenwerken en gebruik maken van elkaars sterke punten.
Coachees hebben het volgende gezegd:
  • Gepassioneerd, nuchter, analytisch en doortastend, no-nonsense type.
  • “Je bent nuchter en kan daarmee ‘zware’ dingen licht maken. Dit stelt je in staat om de diepte in te gaan met coachees zonder dat heel zwaar of beladen te maken. Je bent eerlijk en komt oprecht over.”
  • “Je kunt snel analyseren en daarmee snel gericht to the point komen en daarop doorvragen.”

Wat mag je verwachten?
In een eerste (kennismakings)gesprek wordt onderzocht wat de coachingsvraag is en wat de doelen en verwachtingen zijn. Als er een klik is dan worden er 4-6 sessies ingepland, waarin zaken worden uitgediept en waarbij iedere sessie wordt afgerond met het afspreken van concrete actiepunten. Tijdens de coaching zullen er, afhankelijk van de persoon, verschillende conceptuele interventies worden ingezet en wordt er regelmatig geëvalueerd.

Wat levert het je op?
Weten waar je staat of waar je naartoe wilt, handvatten om binnen je werk of privé in zetten, gedrag van jezelf of je omgeving te beïnvloeden of om stappen te maken die je eerder niet durfde te maken.

nl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish